NYFØDTFOTOGRAFERING

Få nydelige bilder av den lilles første tid i denne verden! Tiden som nyfødt går så altfor fort, og bare etter noen uker, er den forbi. Jeg hjelper til å stoppe tiden bittelitt, med å forevige de små. Bildene har dere glede av både på veggen eller i et album i generasjoner fremover.
Jeg har spesialisert meg innen nyfødtfoto, med både kurs og etterhvert god erfaring, og gjør mitt ytterste for at dere skal få en god, rolig og trygg opplevelse på fotograferingen.


Flere bilder nederst på siden.

 

Når og hvordan bestiller jeg time?

Bestill i god tid før termindato, helst noen uker før termin. Skulle dere være i siste liten har jeg som oftest plass til dere, men da er det noen ganger ikke mulig å få til fotografering innen de 14 dagene, og det kan lett bli en uke ekstra ventetid.
 

Da er dere sikret at jeg har tid til fotografering, og har dere lagret i min kalender. Nøyaktig tidspunkt for fotograferingen avtaler vi så snart babyen er født.

TERMIN I SOMMERFERIEN?
I sommerferien fotograferer jeg nyfødte i forhold til når jeg har tid og er hjemme. Men prøver å få gjort det i løpet av babyens første to uker så langt det lar seg gjøre.
 

Babyer kommer sjelden på termindato, men jeg holder av ledige datoer rundt tiden da babyen sannsynligvis har meldt sin ankomst.

Ta kontakt igjen straks barnet er født, slik at vi får avtalt tid for fotografering. Jeg tar for sikkerhets skyld kontakt ca. 1 uke etter termindato, siden det er lett å glemme når man har en nyfødt i hus. 
 

Hvor mange dager kan barnet være?

Barnet bør helst ikke være mer enn 14 dager. Ideelt tidspunkt for fotografering er når de er rundt 8 - 12 dager.

Barna sover ofte veldig tungt den første tiden, og fine nyfødtbilder avhenger mye av at barna sover godt. Etter disse første dagene begynner barna å strekke seg ut av fosterstillingen. Barn i dyp søvn kan også flyttes rundt i ulike posisjoner uten at de våkner og blir urolige.

- Dere trenger ikke å ha med noe av klær/luer/tepper til fotograferingen, siden jeg har alt dette liggende i studio. 

Kan vi ta søskenbilder?

Dere kan ta søskenbilder, men søsken skal ikke oppholde seg i studio under fotograferingen, da det kan skape endel uro, og fotograferingen kan ta mye tid.
Søsken bør helst komme i studio i starten av fotograferingen, slik at vi blir ferdige med søskenbildene så tidlig som mulig. Etterpå kan de da gå hjem med en av foreldrene eller til skole/barnehage, og slipper å vente i studio. En nyfødtfotografering tar ofte rundt 2 timer.

- Søskenbilder i tillegg til den nyfødte kommer på kr. 590,- . Foreldrebilder sammen med baby kommer uten ekstra kostnader.

PRIS NYFØDTFOTOGRAFERING:   

- Kr. 1790,-  

Bildefiler og/eller produkter kommer i tillegg.

Alle som har hatt nyfødtfotografering hos meg, får tilbud om gratis 6-9 mnd fotografering. 

Timen bestiller dere selv fra bestillingskalenderen, eller tar kontakt med meg.

OBS: Nyfødtfotografering gjøres kun i ukedager , senest fra kl. 10.30.

Hvorfor koster en nyfødtfotografering så mye mer enn en standard fotograferingstime?

Ved en nyfødtfotografering bruker jeg mye tid på å lage alt klart før fotograferingen. Alt av tepper, kasser, kurver osv gjøres klar, slik at det bare er å legge babyen oppi.
Studio må også varmes opp til ca. 25 grader, for at babyen skal ha det godt og varmt under fotograferingen. 

Jeg setter av 3 timer på fotograferingsdagen, og har ingen andre kunder etter dere.
Redigeringen i ukene etterpå tar også lengre mer tid enn vanlig, siden det ofte er mer som skal justeres. F.eks fjerne utslett, rød hud, skrapemerker osv.