top of page

INFORMASJON - BARNEFOTOGRAFERING
 

Innendørs fotografering:
 

Jeg bruker litt tid før dere kommer  i studio på å lage forskjellige oppsett, finne frem kasser, tepper, og eventuelle låneklær som kan passe barnet. Oppsettene jeg lager klar er bare et forslag, og jeg har alltid flere rekvisitter tilgjengelig, slik at vi kan bytte før vi starter, eller underveis.


Jeg pleier å starte fotograferingen med klær, på hver av bakgrunnene, for å få variasjon i bildene.

Vi tar oss tid til flere klesskift dersom dere har med mer enn et, eller ønsker å låne noen klær jeg har liggende i studio.

På slutten av fotograferingen tar vi noen bilder  i bare bleie (for de aller minste), dersom dere ønsker dette. 

Vi har satt av 1 time til fotografering, for å ha god tid til klesbytte, mat, bleieskift eller andre ting som kan dukke opp. 

Men normalt varer ikke fotograferingen mer enn rundt 30 min. Da er som oftest barna lei, og vi har fått en god variasjon i bilder. 
Jeg anbefaler nøytrale farger på klærne, og helst unngå striper og logoer. Det er også veldig fint med nakne armer og bein, og helst uten sokker.

- Dersom dere ikke har betalt timen online ved bestilling, kan denne betales i studio via kortterminalen, eller at jeg sender en faktura.

Insta-33.jpg
Insta-34.jpg
Emma-3.JPG
Bilde1001-51.JPG
Bilde-24.jpg
Insta-10.jpg

Utendørs fotografering:
 

På utefotografering er strikkeklær spesielt fine, og her må man også tenke på valget av sko, slik at disse passer så godt til antrekket som mulig.

Vi starter fotograferingen med at barnet er i nærheten av foreldre og bare ser seg litt rundt, og blir litt kjent med omgivelsene. Vi kan plukke opp litt kongler, kvister, eller blader som barnet kan kikke på. Jeg starter fotograferingen allerede da, og foreldre kan sitte i nærheten hele tiden dersom barnet trenger dette. 
 

Etter dette går fotograferingen naturlig av seg selv, og barnet trenger ikke sitte i ro lenge av gangen. 

Jeg tar alltid med et teppe, en liten kasse eller lignende, som barnet kan sitte på eller oppi, men jeg tvinger aldri barnet til å sitte i ro. Det er viktig at fotograferingen blir så gøy som mulig.

- Dersom dere ikke har betalt timen online ved bestilling, kan denne betales via en kortterminal jeg tar med, eller at jeg sender en faktura etter timen.

bottom of page